BudapestGreen mobilalkalmazás elérhető iOS és Android platformokon

A BudapestGreen applikáció a FŐKERT Nonprofit Zrt. fejlesztése, amelynek célja bemutatni Budapest parkjait, fasorait, botanikai különlegességeit.

A városi zöldterületek egyre fontosabb és hangosabb témái a közbeszédnek, ahogy a nyarak egyre melegebbek, ahogy az időjárási anomáliák sokasodását már a saját környezetünkben is megtapasztalhatjuk, úgy egyre fontosabbá válik a városi klíma és a rendezett zöldterületek.

A BudapestGreen applikáció az első olyan magyarországi alkalmazás, amely kifejezetten a városi zöldterületekkel, parkokkal és fasorokkal foglalkozik és alapvetően a közműszolgáltatói oldalról közelíti meg a kérdést.

A BudapestGreen applikációt folyamatos fejlesztjük, reményeink szerint minden évben újabb tartalmakat és funkciókat tudunk megjeleníteni rajta.

Véleményével, ötleteivel tudja segíteni a fejlesztést!
Kérjük, írja meg véleményét az applikációról!
marketing@fokert.hu

BudapestGreen mobile application available on iOS and Android platforms

The BudapestGreen application is developed by FŐKERT Nonprofit Zrt. in order to present the parks, alleys and botanical specialities of Budapest.

Green areas in cities are becoming a common theme; as city climate and orderly open spaces are getting more important so do summers get hotter and we can experience the multiplication of weather anomalies also in our own environment.

The BudapestGreen application is the first Hungarian app which deals especially with the green areas, parks and alleys of the city and approaches to the issue basically from the side of the public utility company.

The BudapestGreen app is constantly developed and we hope that we can display fresh content and functions every year.

You can help developing the app with your suggestions and comments!
Please write down your opinion about it!
marketing@fokert.hu

Támogatóink / Supporters:

Töltse le alkalmazásunkat az áruházból / Download our application from the store

Apple store Google play